- jó nagy gombafejek - én 1kg gombát vettem, abból 12-14 fej jött ki
- 1/2 kg darált hús
- hagyma
- bacon szalonna
- só, bors, tárkony, szerecsendió
- liszt, tej
- fokhagyma
Elkészítés
A gombafejek tönkjét kiszedjük, majd jól megmossuk, pucolni nem szükséges.
A hagymát felaprítom, kicsit olajon megpirítom, ráteszem a darált húst, fűszerezem és készre párolom. Ha kész, kikenek egy nagy tepsit vajjal, beleteszem a gombafejeket és rájuk kanalazom a kész húst. Erre jön egy-egy darab bacon.
Aztán a tetejére én besamel mártást készítettem - olaj, liszt, tej, fokhagyma, só, bors. És ezt is rákanalaztam a gombafejekre.
Tipp: Még nagyon jól megy hozzá, ha a tetejére füstölt sajtot reszelünk.

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése